Genetska matrica

Genetska matrica

Genetska matrica so zvočne datoteke, na katerih je v obliki zvoka zapisana osebna genetska informacija posameznika. Matrica je kvantni ekvivalent DNK zdravega stanja določene osebe. S poslušanjem posameznik vnaša matrico v svoj biosistem in popravlja odstopanja od normalnega stanja svojega organizma. Revolucionarna tehnologija temelji na kvantni valovni genetiki in laserskih tehnologijah, ki imajo lastnosti bio-računalnika.

Pred nekaj leti je znanstveni tim prof. dr. Garyaeva razvil novo tehnologijo, prototip kvantnega bio-računalnika. Naprava bere genetske torzijske informacije na nivoju fotonov, ki se pretvorijo v širokopasovno elektromagnetno polje. Le-to nastaja iz fotonov zaradi spremembe frekvenc in nosi isto genetsko informacijo, kot so jo odčitali fotoni. Na koncu se to elektromagnento polje pretvarja v zvok. To pomeni, da je osnovna informacija zapisana v obliki zvoka. Tako dobljen zvok se shrani na zvočni nosilec (CD ali USB ključ) in se da osebi v poslušanje. Te zvočne datoteke, ki so zapisane v mp3 ali wave formatu, se imenujejo matrica Garyaeva.

Z raziskovanjem načina dela kromosomov na kvantnem nivoju (na lingvistično- kvantnem nelokalnem nivoju) so razvili tehnologije, ki dovoljujejo prebrati s človeka njegovo osebno genetsko informacijo, ko je bil še popolnoma zdrav. Med poslušanjem matrice se posneta informacija vnaša v biosistem prejemnika in vrača organizem v zdravo stanje. Enostavno povedano, matrica deluje kot kvantno zdravilo.

Naprava je zmožna prebrati informacije s katerega koli predmeta, živali, rastline ali človeka (popkovina, placenta …). V primeru, da je oseba bolna, se kvantna informacija bere iz njene osebne fotografije iz otroških let, ali od donorja (bližnje sorodstvo: oče, mati, otroci, sestra, brat …). Kvantne informacije, ki se berejo z različnih bioaktivnih snovi naravnega izvora, so univerzalne. Uporabljajo se za izboljšanje imunskega sistema, za čiščenje in detoksikacijo organizma, izboljšanje metabolnih procesov, regeneracijo …

Ob poslušanju matrice lahko oseba opravlja delo, se ukvarja s športnimi aktivnostmi ali jo posluša med spanjem. Genetske matrice se v svetu že masovno uporabljajo za zdravljenje ljudi, izboljševanje njihovega zdravstvenega stanja, za upočasnitev staranja in pomlajevanje organizma. Prav tako jih uporabljajo tudi v veterini za zdravljenje in izboljševanje zdravja živali.

Matrica se izdeluje le na Inštitutu kvantne genetike v Moskvi.